CW-X compressiebroek review: mijn ervaring

(Geschreven door robin van Hardloopbaas)

CW-X helpt sporters bij het verbeteren van hun prestaties. Ze maken producten die ondersteuning bieden aan de heup, rug, knie en harmstring. Van CW-X heb ik de endurance generator compressiebroek mogen testen. Deze broek kan, onder andere, ondersteuning bieden als je aan het herstellen bent van een blessure. Toevallig ben ik net weer aan het opbouwen na een knieblessure, dus de compressiebroek kwam op het juiste moment.

Mijn ervaringen met de CW-X compressiebroek

Ik heb de compressiebroek goed kunnen testen tijdens het hardlopen. Door de ondersteuning die de broek biedt kan het helpen bij het voorkomen en herstellen van blessures. Zoals hierboven al gezegd, ben ik toevallig sinds 3 weken weer aan het opbouwen na een lopersknie. Dus het mogen testen van deze compressiebroek kwam erg goed uit.

Pasvorm

Bij het aantrekken van de legging merk je gelijk dat het om een compressiebroek gaat. De broek is gemaakt van een zeer elastische stof die erg strak zit. Maar goed, bij een compressiebroek moet dat ook zo zijn wil je het gewenste effect krijgen.

Doordat de compressiebroek zo strak zit is die lastig aan te trekken. Je moet er echt even voor gaan zitten. Bij het aantrekken is het van belang dat de grijze banen (zie afbeelding hieronder) op de juiste plek zitten zodat deze het juiste effect hebben.

Klik hier om de hele review van Robin van Hardloopbaas te lezen

KLIK HIER VOOR HET HELE REVIEW OP HARDLOOPBAAS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>