CW-X heeft verschillende collecties die gerichte ondersteuning bieden. De Stabilyx collectie is er een van. Voorkom en verhelp blessures met de gericht compressiebroeken. Wat biedt de Stabilyx jouw? Dat lees je in dit artikel.

De Stabilyx compressiebroeken zijn ideaal voor hardlopers, voor activiteiten waar zijwaartse bewegingen worden gedaan en voor atleten die op zoek zijn naar de beste vorm van knieondersteuning.
Stabilyx voor knie en core ondersteuning
In de compressiebroeken wordt gebruik gemaakt van variabele compressiegebieden. Het grote voordeel hiervan is dat het de bloedsomloop versoepeld tijdens en na je activiteit. De melkzuuropbouw wordt hierdoor geminimaliseerd. Dat heeft weer als gevolg dat je langer actief kunt blijven bewegen en sneller hersteld.

Ondersteuning

Stabilyx biedt gerichte ondersteuning aan de core en de knieën. Het gepatenteerde CW-X Exco Web™ verbind de spieren en ligameenten van het onderbeen om de knie te stabiliseren en trillingen te verminderen. Dit zorgt voor een hogere efficiëntie.
Dit Exco Web™ biedt ook ondersteuning bij de core. Het ondersteund de lagere buikspieren, heupen en rug om meer kracht uit de core te halen.

Bij het aan doen van de compressiebroek zal je deze eerst juist op de knieën moeten positioneren. Hiermee krijg je de beste ondersteuning en kun je alles uit de broek halen. Van onderaan langzaam naar boven trekken. De pasvorm van de broeken hoort ook strak te zitten.

De compressiebroeken zijn zowel bij warm als koud weer te dragen. In de warme periodes wordt het vocht direct naar buiten afgevoerd.

Heb jij een Stabilyx compressiebroek? Laat het ons weten. Wij vinden het leuk om te weten wat je van de compressiebroek vindt. Je kunt een beoordeling schrijven en dan kunnen wij deze op onze website plaatsen.

Wil je graag persoonlijk advies? Laat het ons weten. Wij helpen je graag. Stuur een e-mail naar info@emrosport.com of neem telefonisch contact op via 0164-231231.